Nem rég megkérdeztünk benneteket Instagramon, hogy ünneplitek-e a Halloween-t, és egyöntetű, hatalmas IGEN-el válaszoltatok!
Nos, Japántól ugyan távol áll a Halloween, mint síugrótól a foltvarrás, mi attól még imádjuk! Az étteremben szuper dekorációval teremtették meg a hangulatot a lányok, de azoknak is készülünk valamivel, akik nem szeretnének kimozdulni a Holtak éjszakáján.

Összeállítottunk egy válogatást a kedvenc horrorfilmjeinkből, amikhez snack boxokat párosítottunk, hiszen a filmezés elengedhetetlen hozzávalója a nasi.

Onibaba (1964)

A japán film nagy korszakának világhírű darabja a középkorban játszódik, a belső háborúk idején. Egy magára maradt fiatal nő és anyósa abból élnek, hogy szamurájokat ölnek meg, értéktárgyaikat ellopják. A gyönyörű fiatal nő szerelembe keveredik egy szökött katonával, s ezzel kivívja anyósa gyűlöletét, féltékenységét. Az ember alatti lét kíméletlen, szenvtelen ábrázolása naturalizmussal, misztikummal és erotikával vegyül.

A film kiválóan passzol a Yakiniku csirkeszárnyikhoz, ami ugyancsak egy japán klasszikus, barbecue szósz, kis csavarral. 

Széttörve (2016)

A film egy Billy Milligan nevű pasiról szól, aki 24 személyiséggel rendelkezett. Voltak köztük nők, férfiak, felnőttek, gyerekek, erősek, gyengék… Csak az alap személyiségét tudta irányítani, a másik 23-at nem, ami elindított némi bonyodalmat, a pszichiátriai kezelés ellenére is. 

Mi mást ajánlhatnánk ehhez az adrenalinnal teli alkotáshoz, mint a 24 darabos snack boxunkat, ami legalább olyan változatos, mint Billy személyiségei.

A cápa (1975)

A bundázott tintahal karikához csak egyetlen filmet tudtunk elképzelni. A gyönyörű, Atlanti-óceán idilli paradicsomában, egy óriási, vérengző cápa szedi az áldozatait, amire természetesen a város polgármestere fittyet hány. Nem áll módjában kihirdetni a cápaveszélyt, így egyre több  strandoló végzi több darabban. Ennél többet nem árulunk el, ezt az alapművet látni kell! 

Mi (2019)

A napjainkban játszódó történetben Adelaide visszatér gyermekkori otthonába férjével és két gyermekükkel. A nőt egy megmagyarázhatatlan és feldolgozatlan gyermekkori trauma kísérti, és most különös egybeesések sorával találja szemben magát. Paranoiája fokozódik, ahogy egyre biztosabb lesz abban, hogy valami rossz fog történni a családjával. Miután eltöltenek egy feszült napot a barátaikkal, Tylerékkal a tengerparton, Adelaide és a családja visszatérnek a nyaralójukba. Amikor besötétedik, Wilsonék észreveszik egy család sziluettjét, akik egymás kezét fogva állnak a kocsibejárójuknál, és furcsán ismerősnek tűnnek…

Garantál borzongás egy kellemes tavaszi tekerccsel párosítva, ami visszaránt földre, ha nagyon elkezdenél parázni. 

Vonat Bushanba: Zombiexpress (2016)

Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vonaton ülnek, amikor az utaskísérő mögött felugrik egy menekülő, sebesült nő, aki nem sokkal később szörnyű kínok között meghal – ám néhány pillanattal később vérszomjas szörnyetegként tér magához, és őrjöngve ugrik rá a neki segíteni próbáló másik utaskísérőre. A vonaton elszabadul a zombi apokalipszis, ahogy az lenni szokott. 

Ehhez a zseniális koreai filmhez egy adag panírozott rákollót ajánlunk, csak mert mi imádjuk, akárcsak a zombis filmeket.

Ha megjött a kedved egy kis borzongáshoz, válogass a snack boxaink közül! Csak ma 10% kedvezménnyel rendelheted őket, a linkre kattintva:

Házhozszállítás

Forrás: Mafab.hu

Pin It on Pinterest