Ami valaha a japán munkásosztály egyszerű étele volt, mára gigantikus trenddé nőtte ki magát. Nem csak kiváló sushi éttermek nyitották meg kapuikat szerte a nagyvilágban, de a sushi minta beférkőzött a divatiparba, a lakberendezésebe, és a filmiparba is. Egy sushi rajongónak karácsonyi ajándékot választani rendkívül hálás dolog. Ebben a posztban szeretnénk Nektek tippeket adni, hogy biztosan jól válasszatok, és garantált legyen az öröm.

Zokni Sushi mintával

A happybox wepshopjában ilyen mókás, mégis stílusos zoknikat találtok. A lazac minta zseniális, mégis kellően elegáns viselet egy életrevaló pasi számára. Gondoltad volna, hogy zokniból is lehet tekercset készíteni?

 

Sushi mintás telefontok

A telefontok azon túl, hogy öltöztet, egy nagyszerű felület arra, hogy megmutassuk a személyiségünket. Ezt az atom cuki sushi mintás tokot A catchingrainbows webshopban találjátok.

Sushi ajándékutalvány

Mi lehetne egy sushi rajongó legnagyobb vágya, mint még több sushi? Hozzánk sorban állás nélkül beugorhattok ajándékutalványért. Az ajándékozottnak pedig nem kell megvárnia, hogy újra kinyissunk, hiszen házhozszállításra is fel tudja őket használni, a vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Sushi pizsama

Hát lehet rosszat álmodni egy ilyen pizsamában? Szerintünk képtelenség! A H&M-nél régóta visszatérő minta a sushi, idén először végre pizsamán is megjelent.

Játék a sushikkal

A Sushi Go társasjátékot minden nagyobb játékboltban be tudjátok szerezni. Egy nagyon klassz családi kártyajáték, amiben a cél az, hogy minél több pontot érő étlapot állíts össze. 8 éves kortól ajánlott, így az egész család beszállhat az étterembizniszbe.

Sushi kitűző

Ha idén úgy döntötök, hogy csak egy aprósággal lepitek meg egymást, sushi rajongóknak szuper ötlet ez a kitűző a Szputnyik shoptól. Az önkifejezés a legapróbb részletekben rejlik!

Sushi étkező szett

Ha valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni, egy díszdobozos étkező szett minden sushi imádót ámulatba ejt.

 

Pin It on Pinterest