Bizony, az izgalmas, színes tekercsek, a különleges hozzávalók és az egzotikus fantázianevek hamar a bőség zavarába ejtik az embert. Először sushizni felbecsülhetetlen élmény, az étlapról választani, viszont nem mindig egyszerű.

A Mr. Sushi blogon számos olyan cikket írtunk már, amik a segítségedre vannak abban, hogy jobban megismerd ezt a varázslatos világot. Itt pl. lefordítottuk a japán szavakat és idegen kifejezéseket, itt pedig 7 olyan kérdésre adtunk választ, amit mindig is tudni szerettél volna a sushiról, de nem merted megkérdezni.

A mai posztban a teljesség igénye nélkül összeszgyűjtöttük a kedvenc tekercseinket, felkészülve minden lehetséges élethelyzetre.

Ha vegetáriánus vagy: 𝗩𝗲𝗴𝗮 𝗿𝗼𝗹𝗹, vagy avokádós kis tekercs.

 

Vega roll

Ha imádod a lazacot: klasszikus 𝗣𝗵𝗶𝗹𝗹𝘆, vagy a fordított 𝗜𝗸𝘂𝗿𝗮, mangóval.

Philly

Ha nem szívesen barátkozol a tengeri herkentyűkkel: 𝗜𝗻𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗲, ropogós csirkével és marhahússal, vagy 𝗢𝗶𝘀𝗵𝗶 libamájjal.

Oishi

Ha bevállalós vagy: 𝗦𝗵𝗶𝗼, 3 féle hallal, vagy 𝗠𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿, tempurában sütve.

Shio

Ha csak csipegetnél: 𝗹𝗮𝘇𝗮𝗰𝗼𝘀 kis tekercs és gőzölt szójabab.

Lazacos kis tekercs

Ha jól laknál, a barátnőd pedig nem éhes: Thai Tom Yum leves, 𝗦𝗮𝗺𝘂𝗿𝗮𝗶 sült tekercs, és néhány nigiri, mert úgyis megkóstolja.

Samurai

Ha babát vársz: válaszd a Mister2-t, ropogós sült csirkével és avokádóval. Egyáltalán nem tartalmaz nyers halat, így bátran fogyaszthatod!

Mister2

 

Ha csípősen szereted: 𝗖𝗮𝗹𝘆𝗽𝘀𝗼 csípős majonézzel, vagy 𝗥𝗼𝗰𝗸&𝗥𝗼𝗹𝗹 csípős tonhallal.

Calypso

Ha nem szereted a sushit: Tokyo burger, japán pácolt retekkel, teriyaki szósszal.

Tokyo burger

Ha megéheztél, csak néhány kattintás, és már érkezik is hozzád a rendelés, frissen, gyorsan, mint mindig. Ehhez pedig ki sem kell mozdulnod otthonról!

Pin It on Pinterest